Vállalatirányítási rendszer

Az elmúlt évek fejlesztéseinek összekapcsolásából illetve a modern technológiák alkalmazásával jött létre az APPON integrált vállalatirányítási rendszerünk. Fejlesztésnél fontos elvárás volt ügyfeleink részéről a moduláris felépítés. Vállalkozásod számára fontos, hogy a munkatársaid és saját idődet a leghatékonyabban tudd beosztani, s a vállalkozásod által használt vállalatirányítási rendszer üzemeltetése a legegyszerűbb legyen, ezért egyszerű átlátható felületeket és egységes logika szerint működő alkalmazásokat biztosítunk neked!

A vállalatirányítási rendszerünk moduljai:

 • Törzsadatkezelő modul
 • Partnerkezelő modul
 • Vállalati CRM modul
 • Humán erőforrás menedzsment
 • Raktárkezelő és logisztikai modul
 • Gyártás modul
 • Kontrolling és statisztika modul
 • Webáruház (integrált fizetési megoldással) és webportál modul
 • Munkafolyamat kezelő modul 
 • Elektronikus iratkezelő és iktató modul
 • Tudástár modul
 • Szolgáltatásmenedzsment modul

A fenti modulokon túl ha speciális igényed van akkor egyedi fejlesztésű modulokat is tudunk kapcsolni a meglévő modulokhoz.

Az integrált vállalatirányítási rendszeredet finomhangoljuk a vállalkozásod működésére, s a használt vagy bevezetni kívánt vállalati folyamatok alapján kialakítjuk a vállalkozásodra szabott egyedi vállalatirányítási rendszeredet. Mivel ez a testreszabás nem egységesíthető így rendszerünk árazását is úgy alakítottuk ki, hogy ne egy komplett vállalatirányítási rendszert kelljene kifizetned, hanem a már kész modulokat bérleti konstrukcióban tudjuk számodra biztosítani. Így csak az egyedi fejlesztéseket költségét kell állnod.

Az integrált vállalatirányítási rendszer a jelenleg megfizethető legkorszerűbb technológiákkal fejlesztjük vállakozásodra szabva, ezért a felhőalapú (vékony klienssekkel olcsón üzemeltethető) kialakításának köszönhetően több telephelyen vagy külső munkatársak által is könnyen elérhető vállalatirányítási rendszer valósítottunk meg vállakozásod számára. Olyan rendszert készítettünk neked amivel nem csak a termelékenységed nő, de az üzemeltetésre ráfordított munkaidőddel is jelentősen tudsz spórolni, s akár egy tengerparti nyaralás alkalmával is átláthatod vállalkozásod napi folyamatait.

Integrált vállalatirányítási rendszer

A HTML5 alapú felelüteknek köszönhetően az integrált vállalatirányítási rendszert bármilyen eszközről könnyen elérheted a szükséges azonosítást (e-mailcím és jelszó megadását) követően. A kialakításnak köszönhetően lehet lokálisan is telepíteni helyi szerverre (javasolt microserverre adatbiztonsági okból, de ekkor is eléred az vállalatirányítási rendszert a koktél mellől) és lehet - igény esetén egyedi openvpn hálózattal - felhőből is üzemeltetni egyaránt.

Az APPON integrált vállalatirányítási rendszerünk előnyei más rendszerekhez képest:

 • A rendszerünk tartalmaz egy automatikus biztonsági mentés funkciót, hogy az adatokról napi (igény esetén akár folyamatos) biztonsági mentés készüljön. 
 • HTML5 technológiának köszönhetően minden rendszerrel kompatibilis, amin lehet böngészni (mobil telefon, tablet, pc), de még operációs rendszer független is (linux, windows, ios).
 • Külön előnye a rendszerünknek a kis kliensoldali erőforrásigény így a kedvelt Raspberry Pi3-as pcken is elfut - ki akar csúcs pcre fordítani a vállalkozása nyereségét? -. Így minimális anyagi ráfordítással lehet munkaállomásokat kialakítani a vállalkozásodban. (egy komplett Raspberry Pi3 "pc" ára nem haladja meg a 25 ezer Ft-ot újonnan és a fogyasztása 5W, így környezettudatos iroda alakítható ki.)

integrált vállalatirányítási rendszer raspberry pi-n

 • A vállalatirányítási rendszer moduljai az adatbázisból kritikus fontosságú adatokat nem törölnek fizikailag, csak töröltkéne jelölnek, így később a hibásan törölt vagy módosított adatok visszaállíthatóak
 • Fejlett naplózást tartalmaz rendszerünk (belépés, kilépés), de minden fontosabb adatbázis módosítást le lehet követni, hogy melyik felhasználóhoz kapcsolódik

integrált vállalatirányítási rendszer verziókövetés

A testreszabható APPON vállatirányítás rendszerrel vállalkozásod csak nyerhet, mert az üzemeltetésre fordított erőforrásokkal sokkal gazdaságosabban működtetheted céged. Több iparági (magánegészségügy, kiskereskedelmi bolt, nagykereskedelmi partner) tapasztalatunk alapján jelentős - volt, ahol 50%-kal kevesebb - munkaidő ráfordítás volt szükséges a vállalkozás működtetésére testreszabható vállalatirányítási rendszerünknek köszönhetően.

Kérjen árajánlatot!