Online készségfejlesztő alkalmazások

Az I-Land egy felnőtt oktatási platform ami egyéni és csoportos készséges fejlesztését célozza online felületen. Ügyfelünk szakember csapata az egyik legtöbb tapasztalattal rendelkezik a felnőtoktatási piacon. Ezt a tudást segítettük mi egy online platform kialakításában megjeleníteni, ahogy az szakmailag megfelelő a felnőtképzési elvárásoknak, szabályoknak. 

Az I-Land segíti a résztvevőket a stesszkezelés, időgazdálkodás megtanulásában, az önismeret fejlesztésében valamint a kommunikáció és konfliktuskezelés fejlesztésében. Mindezt úgy, hogy interaktív képzésekkel gyors és hatékony videós oktató anyagokkal és tanayag teszt alapú visszamérésekkel mélyiti el a tudást. Témakörönként nagy tesztek segítségével kiértékeli a felhasználó készségeit.

Ezekből az információkból a végén a munkáltató számára humán erőforrás fejlesztéséhez hasznos információkat tudunk kinyerni.

Felnőttoktatási partnerünk azt követően keresett meg minket az I-Land projekttel, hogy a korábbi fejlesztőkkel hónapok óta nem értek el haladást. Gyors egyeztetés és egy feszes fejlesztési tervet készítettünk, majd 2021 nyarán kezdtünk bele a fejlesztésbe. A fejlesztési terv alapján 2021 szeptember közepén adtuk át tesztelése a rendszert, s októberben már élesben üzemeltük be az első projekteket.

 

 

Online készségfejlesztő alkalmazások
Online készségfejlesztő alkalmazások

Különlegességek a I-Land projektben:

 

  • adminisztrációs felületről kezelhető törzsadatok (felhasználók, szervezeti egységek)
  • szakemberek által szerkeszthető oktatási tanfolyamok, tesztek
  • témakör tesztek kiértékelései adminisztrálhatók
  • exportálási lehetőségek a felhasználók számára (kiértékelések)
  • szervezeti egységek alapján készíthető anonimizált kiértékelések

Kérjen árajánlatot!