Keresőoptimalizálás

keresőoptimalizálás (SEO, azaz Search Engine Optimalization) ma már rendkívüli fontossággal bír interneten megjelenő vállalkozásod számára. Rendkívül fontos, hogy minél több új, illetve visszatérő látogató találja meg weboldalaidat és ismerje meg vállalkozásodat. Minél több látogató jut el weboldalunkra, annál több potenciális vásárlóra számíthatsz és lehetőséged van a vásárlói tölcséred tökéletesítésére. 

Ma honlapodra három felületről ékrezhetnek látogatók:

  • keresőből
  • hírdetésből
  • facebook oldalról

Tapasztalataink alapján a legjobb megtérülése a keresőoptimalizálásnak van, mert egy jól felépített oldalba neked csak a tartalmat kell rendszeresen bővítened (blogolni, híreket és referenciákat feltölteni). Így a honlapod értéke gyorsan emelkedik és ki ne szeretne látogatókat anyagi ráfordítás nélkül. (Egyik ügyfelünk egyik honlapját havi 30.000 egyedi látogató találja meg havonta a jól felépített keresőoptimalizált honlapján keresztül - és nem egy ilyen oldalt csináltunk neki. Ha ezt a 30.000 látogatót hírdetésből kellene mondjuk 100 Ft / látogató áron kifizetned akkor ez 3 millió forint költség lenne havonta).

Keresőoptimalizálás lépései

Szolgáltatás csomagjaink:

Gyors keresőoptimalizálás elemzés

Saját keresőoptimalizálási szoftvereket fejlesztünk, melyek segítségével keresőoptimalizálás állapotát és alapvető hibáit tudjuk felmérni.

Mennyire megbízható a Gyors keresőoptimalizálás elemzés eredménye?
Minden weboldalról egy rövid jelentést készít programunk, mely alapján a weboldal keresőoptimalizálásának minősége 80-90% feletti szintre emelhető.

Mit jelent ez a 80-90% mire elég ez?
Ha a gyors jelentés eredményében található hibákat kijavítod a weboldaladon, akkor szinte biztosan az első oldalra kerülhetsz a kívánt kulcsszavak tekintetében.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért "csak" szinte biztos?
Kulcsszavak kiválasztásánál célszerű felmérni a konkurenseidet, hogy ők mennyire keresőoptimalizált oldalakat készítettek az általad választott kulcsszavakra. Gyakran előfordul, hogy egyes kulcsszavak esetén olyan nagy a verseny, hogy komoly erőfeszítéssel is csak a keresési lista 8-9. helyére lehet feljutni, közben egy alternatív kulcsszóval simán összehozható az 1. helyezés. Ennek következtében jóval nagyobb eredményt érhetünk el. Ezért a kulcsszavak kiválasztása nagyon fontos ahhoz, hogy eredményes lehessen az oldalad keresőoptimalizálása

Átfogó keresőoptimalizálás elemzés

Ebben az esetben kollégáink ellenőrzik az oldalad keresőoptimalizáltságát. Az elemzés alapján összegyűjtik a felmerülő hibákat és javaslatokat tesznek a módosításokra. (Igény esetén a módosításokat is elvégezzük ügyfeleinknek, akár az optimalizálás után követés is)

Miben nyújt többet a Gyors keresőoptimalizálás elemzésnél?
Bár immár 5 éve fejlesztjük (korábban egyéni vállalkozóként az ügyvezetőnk), saját keresőoptimalizáló eszközünket, az automata elemzés mindig is csak automata elemzés marad. Ahogy a google figyeli az oldalak természetességét (ne legyen túl optimalizált, mesterséges egy oldal), úgy az átfogó elemzés is szembetűnőbb eredményt képes adni.

Mennyi időbe telik egy Átfogó elemzés?
A Gyors elemzéshez képest jóval több időt vesz igénybe. Tapasztalataink szerint 1-1 weboldal átfogó elemzése körülbelül 1 esetleg 1,5 munkanapot vesz igénybe. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elkészült elemzésben leírtak nem valósulnak meg teljes mértékben (Programozó azt állítja, hogy nem lehet megcsinálni vagy „hülyeség” 1-1 optimalizálással kapcsolatos észrevételünkkel kapcsolatban), ezért igény esetén foglalkoznunk a keresőoptimalizálás után követésével, későbbi elemzések elvégzésével és konkurencia elemzéssel is.

Személyes tanácsadás

Haladó: Személyes tanácsadást kész vagy már meglévő weboldal esetén, csak már meglévő ügyfeleink esetében vállalunk. Akik a saját oldaluk keresőoptimalizálásával és céljaikkal tisztában vannak és már nem újoncok a keresőoptimalizálás terén.

Alap konzultáció: A konzultáció során átvizsgáljuk vállalkozását, összevetve fejlesztési terveivel, milyen támogatások igénybevételével tudja elindítani, működtetni cégét.

Hogy ez miért fontos?
Nem tartjuk célszerűnek egy ilyen személyes megbeszélésen az alapokkal foglalkozni, mert akkor nem tudjuk garantálni, hogy a személyes tanácsadásnak valóban profitabilis eredménye lesz. (Például a mester szakács képzésen se a sütő bekapcsolásának tanulásával kezdenek a diákok, mert az már megy nekik)

Mit tegyen, ha új honlap fejlesztésébe kezd?
Ez kivételes eset, mert új weboldalnál nagyon sokat jelent, ha a honlap koncepcióját eleve a fő és társ keresőszavak köré építjük. Személyes tanácsadásra minden héten tartogatunk időpontokat új vagy már meglévő ügyfeleinknek, mert tudjuk, hogy 1-1 új honlap készítésénél vagy meglévő oldal átalakításánál fontos a gyors gördülékeny ügymenet, ezért úgy tartjuk, hogy nekünk is fontos felkészülnünk a legváratlanabb helyzetekre!

Keresőoptimalizált weboldal készítés

A 2007 óta  foglalkozunk keresőoptimalizálással. 2008-ban egy a magyarországi keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek részvételével zajló versenyben 8. helyen végeztünk, s az ott szerzett tapasztalatok alapján készítettük el saját tartalomkezelő rendszerünket. A seonyár2008 keresőoptimalizálással foglalkozó versenyen különdíjasként végeztünk, mivel a versenyen indult 200 indulóból csak 2 versenyzőnek sikerült 3 hónap alatt 6-os pagerankot elérnie.

Miben jobb a többi tartalomkezelőnél?
Tartalomkezelőnk alapja a keresőoptimalizálás, így minden ismert technika, technológia beépítésre került, amivel az oldalak keresőoptimalizálását elősegíthetjük. Az adminisztrációs felület kialakításánál fontosnak tartottuk az egyszerű kezelhetőséget és a mobilitást is. Sok más neves és ismert tartalomkezelőt megelőztünk az egyes technológiák beépítésével (például a rövid link generálás). Fejlesztésnél fontosnak tartottuk, hogy konkurenseinknél gyorsabb rendszert készítsünk (az oldalak sebessége egyre fontosabb paramétere a kereső- optimalizálásnak is), s eredményeink magukért beszélnek, mert a nyílt forráskódú tartalomkezelőknél két-háromszor gyorsabb generáljuk le ugyanazt a tartalmat a saját tartalomkezelőnkben.
További előnynek tartjuk rendszerünk zártságát, így az elmúlt 10 évben nem fordult elő egyszer sem, hogy oldalainket feltörték volna. 

Kérjen árajánlatot!